ERNÆRINGSKONSULENT OG FORFATTER

Webdesign: RGB design

KURSTILBUD

Matglede for store og små

Foredrag, hvor tema er: Hvordan kan vi i en hektisk hverdag leve sunt? Media framstiller ofte temaet kosthold som komplisert og vanskelig, gjennom enkle og konkrete råd kan en lære hvordan en kan tilpasse hverdagskostholdet sitt til å bli sunt, velsmakende og helsefremmende. Teorien blir framstilt på en enkelt, lettfattelig og humoristisk måte. Foredraget kan tilpasses skoler, barnehager, foreldre og voksne.


Priser: 8 -10 000 kr for dagskurs. Foredrag på forespørsel.


”Fryd for ganen - Godt for kroppen” er et heldagskurs som er rettet mot barnehager. Kurset har både en teoridel og praktisk matlaging. Gjennom teorien settes personalet i stand til å foreta gode og begrunnede valg for å gi barna et best mulig måltidstilbud. I den praktiske delen lærer dere å lage gode og velsmakende retter som barna vil elske og som er mulige å lage i en travel hverdag i barnehagen. Tilbakemeldingene på disse kursene er fantastiske gode – og kursene fungerer både som en motivasjon i en oppstartsfase og som teambuilding i barnehagen.

”Utemat” et er kurs basert på Reiduns erfaringer med å skrive boken ”Liv og røre”. I dette kurset lærer man mye om hvordan man kan lage mat ute med barn. Hvilket utstyr behøver man egentlig, hva må gjøres på forhånd, hva kan barna selv gjøre? Også dette kurset er basert på Reiduns gjennomprøvde og egenutviklede retter. Dette er matlaging ute som fungerer og som både barn og voksne vil elske!

Reidun Høines er en svært etterspurt foredrags- og kursholder. Hun tilbyr flere ulike kurs og kan også skreddersys kurs etter ønsker. Vi anbefaler alle som ønsker besøk av Reidun for å holde kurs om å kontakte henne i god tid – på grunn av stor etterspørsel av kurs er det ofte ventetid…

Foto: Tennfjord

BAKGRUNNBakgrunn.html
PROSJEKTER / SAMARBEIDProsjekter.html
BØKERBoker.html
TILBYR
KONTAKTKontakt.html
FORSIDEForside.html
PRESSEPresse.html