ERNÆRINGSKONSULENT OG FORFATTER

Webdesign: RGB design

bokutgivelser

Reidun Høines gav ut sin første kokebok, ”Fryd for ganen” på Vormedal Forlag i 2008. Boken vant den prestisjetunge Gourmand Cookbook Award, for beste norske barne- og familekokebok det året. Boken er den første kokeboken rettet mot barn og barnehager og som følger de nasjonale anbefalingene for mat og måltider i barnehagene. Boken har blitt veldig godt tatt imot av barnehager og småbarnsforeldre. Oppskriftene fra boken er i daglig bruk i en rekke barnehager over hele landet. Boken har også vært utgangspunkt for flere kjempepopulære matlagingskurs som hun har holdt i en rekke barnehager over hele landet. Boken er nå ute i 2. opplag og selger fortsatt godt.

I 2010 gav hun ut en ny kokebok om å lage mat ute, ”Liv og Røre -matopplevelser i friluft”. Også denne boken er spesielt tilrettelagt for matlaging sammen med barn og unge. Denne boken er også gitt ut på Vormedal Forlag. Boken er preget av Reiduns vekt på mat og måltidenes kulturelle plass. I begge bøkene legges det stor vekt på sunn mat, spennende retter som både skal smake godt og se godt ut. Det legges også stor vekt på at måltidet er en sosial arena.

Andre bøker og publikasjoner som hun har vært med på å utarbeide.

Et verktøy for mat og måltider i skole, SFO og barnehage. Karmøy Kommune

Matvareallergi og intoleranse, Karmøy kommune

BAKGRUNNBakgrunn.html
PROSJEKTER / SAMARBEIDProsjekter.html
BØKER
TILBYRTilbyr.html
KONTAKTKontakt.html
FORSIDEForside.html
PRESSEPresse.html